Brugervenlighed:

Bygget af analysebureau

DeskTopSurvey blev til, fordi vi selv skulle bruge et bedre værktøj til at betjene vores kunder. Som et fuldservice analysebureau kender og forstår vi alle de forskellige problematikker der er når en god analyse skal udføres. Her er nogle af de afgørende forskelle på DeskTopSurvey og en almindelig online spørgeskema-leverandør:

Det meste kan rettes direkte på skærmen, uden undermenuer

Vi har med DesktopSurvey programmet forsøgt at undgå snørklede underskærme eller indviklede tastetryk, så det meste er simpelthen ”peg og klik”. Vil du ændre en overskrift på spørgeskemaet, så stiller du dig på den og laver din ændring direkte på skærmen.

Åben database

Det er altid muligt at få alle data ind og ud af DeskTopSurvey. Har du brug for at få alle dine resultater over i word eller i excel, er det ikke et problem. Har du gamle analyser liggende i Excel, MS-Access eller andre programmer, så kan du ligge dem i DeskTopSurvey og bruge dem på linie med dine aktive analyseprojekter.

Sammenligning af analyser

Det tager under 1 minut at sammenligne 2 eller flere analyser i DeskTopSurvey. De behøver ikke engang at være helt ens.

Spørgeskema Wizard

Hvis du ikke vil starte med en tom skærm, men synes det er nemmere at få lidt kvalificerede forslag, så kan du med fordel bruge den indbyggede spørgeskema wizard. Du svarer på nogle forskellige spørgsmål, og så "regner" DeskTopSurvey ud, hvad det er for et spørgeskema du ønsker. Du kan naturligvis ændre på alle spørgsmål, slette og tilføje, men det går altid noget hurtigere at redigere noget, end at skulle starte fra bunden.

Hastighed

Har du tidligere arbejdet med et online analysesystem, vil du tro at din computer er blevet dopet. DeskTopSurvey er meget hurtigere, og der er absolut ingen ventetid på at en overbelastet server skal skifte skærmbillede. Dette er en af de helt store forskelle på DeskTopSurvey og online systemer, vi udnytter din lokale CPU, og den skal du ikke dele med nogen. Se en demo her
MMB Software ApS - ěstergade 7 - 8600 Silkeborg - Telefon: 8680 3477 - Fax: 8680 4136 - info@dtsserver.dk