DashBoard - Fremtidens analyserapport

Hvad er DeskTopSurvey Dashboardet?


Vis i fuld størrelse

Kort fortalt er DTS Dashboardet en altid opdateret analyserapport direkte på beslutningstagernes skrivebord, som selv holder øje med, hvornår beslutningstageren bør interessere sig for resultaterne.

Et eksempel:

Fiktiv A/S ønsker at få en tilbagemelding fra kunder som vælger leverandør til anden side, efter at have modtaget et tilbud fra Fiktiv A/S. Traditionelt ville man samle disse "tabte tilbud" kunder i en pulje en gang om året, sende dem et spørgeskema og opstille en rapport på baggrund af de indkomne svar.

Med den nye teknologi gør Fiktiv A/S i stedet dette: Spørgeskemaet ligges på Internettet, og hver gang en sælger får et afslag, sendes der en indbydelse i form af en e-mail til kunden. Kunden trykker på linket i e-mailen og svarer på spørgeskemaet (og deltager dermed i konkurrencen om et weekend ophold på Bornholm). Det nye er så, at både sælgeren, og salgschefen samt direktøren på deres computer-skrivebord har en genvej til DTS-Dashboardet. Når denne genvej aktiveres starter Dashboardet op, og i denne proces bliver alle indkomne spørgeskemaer automatisk hentet fra Internettet.

Nu kan sælgeren, salgschefen og direktøren så se ikke bare de sammenregnede tal, der viser om vi taber flere eller færre tilbud, hvem der får kunderne når vi ikke gør det, og om det er prisen, leveringstiden eller support aftalen vi kommer til kort på - de kan også se DEN ENKELTE BESVARELSE helt ned på kundeniveau. (se dashboardet her)

Eksempel 2:

Fiktiv A/Ss HR afdeling måler med jævne mellemrum på medarbejdernes trivsel og stressniveau. Udover disse målinger har HR ligeledes en registrering af fravær, ansøgning samt kompetence udvikling i virksomheden. Det hele samles i et dashboard:

Vis i fuld størrelse

Prisen er rimelig:

Dashboardet er nyudviklet teknologi, og DeskTopSurvey bruges som standardværktøjet til at indsamle data. Det gør at vi kan holde udgiften til etablering og opsætning af et dashboard meget lavt. Udover udviklingsomkostningerne er der en løbende licens på dashboardet som typisk ligger mellem 200 kr. og 5.000 kr. per bruger, afhængig af om det er 500 eller kun 1 medarbejder der skal have adgang.

Sammenlignet med den reelle besparelse i tid, som dashboardet medfører, samt alle de talrige fordele dashboardet giver virksomheden, er det hurtigt en virkelig fornuftig investering.

Bestil mere materiale her eller book en præsentation her

 

MMB Software ApS - ěstergade 7 - 8600 Silkeborg - Telefon: 8680 3477 - Fax: 8680 4136 - info@dtsserver.dk