Kæmpe samling af professionelle spørgeskemaer:

Som man spørger får man svar.
Den vigtigste disciplin i analyse arbejdet, er udformningen af det rigtige spørgeskema.

Hvis du spørger i Vest og din respondent svarer i Øst, er du faktisk dårligere stillet end hvis du helt havde undladt at spørge.

DeskTopSurvey giver dig hjælp til udformningen af det rigtige spørgeskema. Du får adgang til de skabeloner som analysebureauer arbejder ud fra, samt en masse "afprøvet i virkeligheden" spørgeskemaer.

Den dybe tallerken...

En af de vigtigste filosofier bag udviklingen af DeskTopSurvey, har været at viden skal kunne deles og genbruges. Det var derfor naturligt at samtlige spørgeskemaer der bygges i DeskTopSurvey, automatisk kan bruges som skabeloner til nye skemaer. Dette gælder altså også de skemaer du selv ændrer eller opretter fra bunden. Det er væsentligt nemmere at tage udgangspunkt i en eksisterende spørgeramme end at skulle opfinde den dybe tallerken hver gang.

Peg og klik

Adgangen til spørgeskemabiblioteket er via vores kunde-adgang på hjemmesiden. Alle skemaer kan ses igennem og hentes med 2 klik med musen. I DeskTopSurvey kan alle spørgsmål nemt og enkelt redigeres, og man kan via peg og klik oprette eller slette svarmuligheder eller hele spørgsmål.

Biblioteket vokser

Biblioteket indeholder i dag mere end 200 færdige skabeloner, og der kommer hele tiden nye til. Alle skabeloner er udarbejdet af vores analysebureau: Analysegruppen A/S, som er et af Danmarks førende bureauer når det gælder relationsmåling og markedsanalyse. Biblioteket indeholder blandt andet mere end:

  • 80 Medarbejder analyser (trivsel, klima, apv, 360 grader mm.)
  • 50 Kunde analyser (tilfredshed, loyalitet, afgang, tilgang mm.)
  • 40 Markeds analyser (konkurrent, web, image, markedskort mm.)
  • 30 Andre (demografiske målinger, tests mm.)
MMB Software ApS - ěstergade 7 - 8600 Silkeborg - Telefon: 8680 3477 - Fax: 8680 4136 - info@dtsserver.dk