Stor database med valide analyse spørgsmål :

"Det er utroligt hvad man kan få at vide, når bare man stiller det rigtige spørgsmål"

Og vi kunne tilføje: "på den rigtige måde..." Enhver der har haft med analyser at gøre, ved at det er lidt af en kunst at udforme gode og valide analyse-spørgsmål.

Derfor har vores dygtigste projektledere udarbejdet 1500 gængse analyse-spørgsmål, og denne database får I adgang til sammen med DeskTopSurvey.

Vejet på guldvægten ...

En af de farligste ting ved selv at udarbejde analyser, er at man ubevidst kan farve de spørgsmål som man benytter.

DeskTopSurveys database over valide analyse spørgsmål er en god inspirationskilde og kan redde en fra at lave "skæve" undersøgelser. Står spørgsmålet i database, kan du være sikker på at det ikke er farvet eller tvetydigt.

Søgning via nøgleord

Du kan frit søge i databasen og nemt få overblik over de tilgængelige spørgsmål. Databasen er opdelt efter analysetype (medarbejder, kunde, marked og andre) hvilket gør det nemt at finde dem man søger.

Egne spørgsmål

Når I selv udformer spørgsmål eller ændrer dem der følger med DeskTopSurvey, har I ligeledes mulighed for at gøre disse til en del af databasen. Dette sikre at værdifuld viden ikke går tabt.

Sprog versioner

Databasen er oversat af vores kollegaer i analysebranchen på følgende markeder:

  • Sverige
  • Finland
  • Tyskland
  • England

Alle spørgsmål i databasen kan oversættes, til og fra et hvilket af de 5 sprog, ved et enkelt klik med musen. Original-formuleringen vil derefter fremgå, når musen placeres på spørgsmålet.

Vidensdeling/fælles stam-spørgeramme

I større organisationer har man mulighed for at lave en fælles online database, som alle kan se og tilføje spørgsmål til. På denne vis kan man lave en fælles stam database af de spørgsmål virksomheden bør/kan/skal bruge.

MMB Software ApS - ěstergade 7 - 8600 Silkeborg - Telefon: 8680 3477 - Fax: 8680 4136 - info@dtsserver.dk