Wizard (troldmanden) :

Det ville da være rart, hvis man nemt og enkelt kunne "trylle" et godt kundeanalyse spørgeskema frem, eller måske en god medarbejdertrivsels spørgeramme. Og nu kan det næsten lade sig gøre....

Individuelt tilpasset forslag...

Wizarden kan ikke være simplere at bruge. Den spørger hvilken analyse du vil udføre, derefter hvilke områder du ønsker at afdække, og på baggrund af dine valg laver wizarden et skræddersyet forslag til, hvorledes dit spørgeskema kunne se ud.

Oversæt med ét klik med musen

Da alle spørgsmål der bruges i wizarden er oversat til andre sprog, kan hele forslaget nemt og bekvemt oversættes. Hvis du har tilføjet egne spørgsmål til udkastet er dette ikke et problem, du skal dog selv oversætte disse.

Rediger, tilføj og slet

Udkastet er ikke forskellig fra alle andre spørgeskemaer lavet i DeskTopSurvey, så du kan frit redigere og ændre alt der ikke måtte falde i din smag.

Spar masser af timer...

Vi ved fra praktisk test her på bureauet, at wizarden rammer 80-90% rigtigt, så der er rigtig mange timers arbejde at spare, i forhold til at starte med en blank side, hvor cursoren bare blinker anklagende og utålmodigt..

MMB Software ApS - ěstergade 7 - 8600 Silkeborg - Telefon: 8680 3477 - Fax: 8680 4136 - info@dtsserver.dk